Kokos je višenamenska biljka – koristi se kao hrana, kao piće, kao lek, u kozmetici, u izradi odeće, kao građevinski materijal i kao sirovina za
mnoge proizvode savremene industrije. Lako se vari, bogat je hranljivim materijama i mineralima.
• Može da sadrži u tragovima kikiriki i soju • Ne sadrži konzervanse • Bez trans masnih kiselina • Posno
Energetske i nutritivne vrijednosti (100 g):
Energetska vrijednost 1987 kJ/456 kcal
Masti 24.3 g, od toga zasićene masne kiseline 12.1 g, trans masne kiseline 0 g,
ugljeni hidrati 58.3 g, od toga šećeri 19.3 g, saharoza 0 g, vlakna 8.5 g, proteini 6.2 g, so 0.1 g.
Sastav: Integralno pšenično brašno (min. 36%)
Fruktoza (min. 20%)
Nehidrogenizovana biljna mast (palmina)
Kokosovo brašno (min. 10%)
Voda
Pšenični skrob
Neto: 1kg